Karvainen vittu seksi siskon kanssa

puolella avautuivat betoniportaat pimeän kellariin. Samalla Antti sytytti kellariin valot. Antti ohjasi Teron käytävän pähän, jossa oli jälleen lukittu teräsovi. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin.

Seksiseuraa rovaniemi miehen orkku

Oli myöhäinen ilta, vain talon ikkunoista kajastan valon takia pystyi näkemän yhtän mitän. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Ki ki kiitos, Setä Tero pystyi ajattelemaan vain sisällän olevaa vettä joka aiheutti suurta tuskaa. Mies vaikutti sympaattiselta, jopa liian sympaattiselta piiskaleikkeihin. Tero söi intohimoisesti koko paketin, hämmästyneenä Antin mielenmuutoksesta ruoan suhteen. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun.

karvainen vittu seksi siskon kanssa

puolella avautuivat betoniportaat pimeän kellariin. Samalla Antti sytytti kellariin valot. Antti ohjasi Teron käytävän pähän, jossa oli jälleen lukittu teräsovi. Vähitellen Antti työnsi kaikki viisi sormea kokonaan Teron pyllyreikän ja levitteli reikä eri suuntiin.

Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas. No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan. Tarkoituksena on, että sä annat reikäsi himokkaasi ja antaumuksella aina karvainen vittu seksi siskon kanssa kun mä haluan, eikä tollei parkuen. Mm ämmmm Antti naureskeli ja kiristi pallon remmejä vielä lisä. Hetkessä Tero makasi pukin pällä vatsallaan sidottuna pystymättä liikuttamaan raajojaan. Hän oli tosin haaveillut piiskasta, mutta nyt hänestä tuntui kuin koko takapuoli olisi revitty irti. Sakke sai seksuaalista nautintoa tuottamalla kipua heikoimilleen ja avuttomille. Sen rinnalla norwegian kampanjakoodi karvat pois alapäästä jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä pilluseuraa kiimaiset naiset tuntunut miltän. Antti käski Teroa pyyhkimän suunsa ja nielemän kaiken. 20 lasketun raipan jälkeen Antti lopetti, astui Teron eteen, ja laski farkkunsa sekä bokserinsa alas.Romanttinen seksivideo hot girl sex

Jos mä en oo tyytyväinen sun palveluksiis, saat raippaa tai muuta vielä kivuliaampaa, niin että muistat sen koko seuraavan viikon. Saken mielirangaistuksia oli laittaa Teron pähän säkki, niin että Tero ei nähnyt mihin seuraava isku osuisi. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Antti huusi O-on Tero vaikeroi Koulutuksen pämärä on tehdä susta mun huorani. Voi vittu, sä oot tyhmä, pitäkö mun joka ikinen asia varustaa raipalla huusi Antti eeei, älä köh kiitos Tero vaikeroi hädissän ja jatkoi yskimistän. Tero pelästyi ja meni kontalleen pylly pystyssä. Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Peloissaan Tero totteli ja jännitti pakaransa ärimmilleen ylemmäs. Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat.