Bb tissit erottisia tarinoita

bb tissit erottisia tarinoita

ja Mika vastasi virnistäen, ettei sitä turhaan parruksi sanota. Perillä oli melko iso, hyvin ylläpidetty talo ja useita muita rakennuksia. Enpä taida, ja sitäpaitsi en pidä oluesta. Antti löi Teron kullia.

Sex girl video treffisivusto

Voideltuaan hunajaa vielä Teron hiuksiin ja kasvoihin, Antti vei purkin pois. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa. Katselin edessäni olevaa vaunua ja mietin äskeisiä juttuja ja laskin yhteen yksi ynnä kaksi. Antti huusi Tero kumartui, otti pakaroistaan kiinni ja levitti niitä siten että pyllyaukko tuli esille. Suunainti oli Terolle jo tuttua, mutta koska Tero oli täynnä vettä, jokainen liike oli ärimmäisen kivulias.

bb tissit erottisia tarinoita

ja Mika vastasi virnistäen, ettei sitä turhaan parruksi sanota. Perillä oli melko iso, hyvin ylläpidetty talo ja useita muita rakennuksia. Enpä taida, ja sitäpaitsi en pidä oluesta. Antti löi Teron kullia.

Kaikesta niskuroinnista ja tottelemattomuudesta seuraisi hirveä rangaistus, johon kuuluisi muun muassa solmuruoska ja koppiaresti. Jo mennessän Tero mietti, että miten tältä päsisi pois samana päivänä tai edes sunnuntaina, kun jo maanantaina olisi luentoja, mutta siinä vaiheessa Tero oli jo niin innostunut, että unohti asian. Antti bb tissit erottisia tarinoita poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. 35 vuotiaita molemmat, siis suunnilleen samaa ikäluokkaa meidän kanssa. Hiljaa, ala laskea, niin pästän eteenpäin. Kului useita tunteja kunnes Antti avasti oven ja astui sisän. Tero kysyi, Kyllä mä suostun piiskaamiseen, mutta sovitaan niistä sännöistä ensiksi, niin kuin oli puhetta siinä sähköpostissa multa alkaa kärsivällisyys loppua, samalla Antti otti Terosta niskalenkin ja hetkessä Tero oli lattialla vatsallaan, kädet selän taakse sidottuna käsiraudoilla, jotka ilmestyivät frenulum repeämä ts fingerborg kuin tyhjästä. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun. En osannut nauttia rennosta menosta enkä tansseista, olisin lähtenyt ajamaan virllisen ohjelman jälkeen kotiin, mutta olin ottanut muutaman viinilasillisen. Vähitellen Antti lähestyi ja työnsi kullinsa Teron haarojen väliin. Minut pestiin puhtaaksi ja kannettiin sänkyynpyyhkeesee kiedottuna, vartaloani hierottiin ja suudeltiin joka paikkan. Hitaasti Antti talutti Teron portaita ylös ja pois talosta. Peläten mitä oli edessä, Tero avasi suunsa epäröiden. Tämä kiihotti Jorea niin paljon, että pakotti Teroa katsomaan koko ajan taakseen Joren silmiin. Tässä tulee sun vetesi Antti totesi ja alkoi kusemaan Tero suuhun. Saat 20 raipaniskua rangaistukseksi vittuilusta, mutta sä lasket iskut, kaikki muut on ylimäräisiä! Sitten alkoivat Antin työnnöt, jotka olivat aluksi hyvin kivuliaita. Juttelimme hetken, ja kerroin että olin menossa mökille nukkumaan. Antti kuitenkin otti Teron leuoista lujasti puristaen kiinni ja känsi pän takaisin, niin että Tero joutui katsomaan Anttia silmiin. Kivekset olivat aivan hiessä, joten ne oli, jos mahdollista, vielä pahemman makuiset kuin spermainen kulli. Tätä me tehdänkin sitten usein tä oli hienoa totesi Antti ja jatkoi: Nyt Pillun pitä kiittä Anttia tästä käsittelystä. Nämä fantasiat mielessä hän usein masturboi Tiinalta salassa.Hanna partanen tissit alaston seksi

Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. Tero tutki huoneen pakomahdollisuuksia, jotka osoittautuivat olemattomiksi. Tero yritti puhua, mutta mitän ei tullut: Mmm. Tulpassa oli keskellä reikä ja toinen pieni vipu, josta pystyi sätämän myös reijän kokoa. Koska vesi oli kylmä, Tero kirkaisi pelästyksestä. Antti alkoi sitten naida Teron haaroja siten, että hänen kullinsa hankasi Teron roikkuvaa kullia ja kiveksiä. Ja niin hän känsi takalistonsa minuun päin nostaen samalla hamettaan.

bb tissit erottisia tarinoita